Какво означава високоеластична пяна HR 35?

Какво означава високоеластична пяна HR 35? />

Това е доста често задаван въпрос от нашите клиенти. Мебелите, които предлага и произвежда lux mebeli са изработени точно с тази пяна, една от най-добрите на пазара. Ще споделим кратка информация какво представлява тя.

Високоеластична пяна HR 35 е произведена по най-съвременна технология без участието на фреони. Високоеластичната пяна HR 35 е твърда високо-еластична пяна, характеризираща се с това, че с течение на времето и експлоатацията, тя може да понесе безброй много въздействия от натиск, без това да окаже влияние на нейната структура. Материал изработен от висок клас полиуретан, чудесно решение да направите вашия нов луксозен диван с комбинация от мемори пяна, който да има отлични ортопедични свойства. Изключително издръжлив материал на деформации.

Спокойно можем да кажем, че тази пяна е върховния лукс в избора ни за диван. Високоеластичната пяна HR35 е най-висококачественият материал от клас полиуретанови пяни. С или без мемори пяна той си остава най-надеждният материал, било то да се направи матрак, да се подмени старата холна гарнитура или да си закупите нов диван.