Повече за Лукс Мебели - Изработка на мебели по поръчка

Скъпи приятели,

Започнахме да работим през 2008г. с много желание и младежки ентусиазъм като малко тапицерско ателие. Растяхме и се учихме заедно с Вас. Стремежът ни винаги е бил насочен към това: с най-добрите материали да постигнем визия и цена, която да задоволи всички. Това не винаги се получава, защото най-доброто не става на минимални цени, а евтиното е навсякъде.

Нашата лоялност, честност и желание да задоволим вашите потребности, Ви води отново и отново при нас, защото Вие разбрахте, че ще Ви дадем най-доброто. Така се сформирахме като бутиково ателие, в което от 2010г. започнахме да изработваме и мебели по поръчка, не само за дома, но и обзавеждане за ресторанти, хотели и обществени сгради. Свързахме се с най-добрите производители от страната и чужбина, както на материали така и на готови изделия. Това ни помага да обогатим гамата на предлаганите продукти.

Заповядайте в магазин LUX-MEBELI! Вярваме искрено, че там ще откриете това за което всеки мечтае, а именно различното, новото, интересното, модерното, което да задоволи Вашата потребност от индивидуалност и неповторим стил.

Благодарим на всички, които вярват в нас и ни се доверяват!