Интериорен дизайн - проектиране и изработка

Всяко жилище си има особености – архитектурни, местоположение, изложение и т.н. Това оформя част от характера му, другата част я оформяме заедно. Ние сбъдваме мечтите Ви за подреден и уютен дом, където да отпочивате след напрегнат ден или да поканите приятели. Офисът, хотелът, магазинът или ресторантът трябва да съчетават в себе си стил, функционалности и да впечатляват посетителите.

Вътрешният дизайн на помещението придава представителност на вашия бизнес и осигурява удобство на клиентите. Където и да си, винаги има сила, която те привлича към дома, като гравитация, на която не можеш да се противопоставиш. Магазин LUX MEBELI предоставя на клиентите си услугата проектиране на интериор от квалифицирани дизайнери, използващи продукти на магазина. Мебелен магазин ЛУКС МЕБЕЛИ предлага на своите клиенти изработване на нестандартните мебелите от интериорния проект.

За производството на мебелите от интериорния проект ние имаме възможност да използваме разнообразни материали като масив, ПДЧ, МДФ с полиуретаново покритие или естествен фурнир, стъкло, метал, плексигласови и други декоративни плоскости. Готова или изработена по поръчка, ние ще подберем за Вас не само стилна, но и удобна, функционална и качествена мека мебел.

Ако се нуждаете от професионалното ни мнение и опит, не се колебайте да се свържете с нас: