Как да намеря подходящия матрак? />

Грешният избор на матрак е изключително важен фактор за намаляване на съня и качеството на живот. Купуването на нов матрак е една от най-големите стъпки, които могат да бъдат предприети за комфортен сън и добро начало на деня. Но как можем да получим отговори на правилния въпрос за матрака, който възниква при избора? Как да намеря подходящия матрак?

Изборът на правилния матрак сред толкова много опции за матраци ще бъде труден. Бихме искали да ви помогнем да стесните списъка си, когато купувате матрак, като споменем някои характеристики за здравето и фитнеса. На първо място, трябва да изберете матрак, който поддържа гръбнака ви, когато лежите.

Вашата позиция на сън, структура на тялото и лични навици ще играят роля при намирането на най-добрия матрак за вашите нужди. Също така искате да вземете предвид цена, комфорт, издръжливост и всякакви проблеми със съня, като например когато партньорите не могат да се чувстват комфортно в един и същи тип матрак. Трябва да разгледате подробно тези въпроси, за да ви помогнем да вземете решение.

1-Съответствие с теглото:

Теглото е един от най-важните фактори, които трябва да имате предвид при избора на матрак. Изборът на матрак според теглото е ефективен както по отношение на здравия сън, така и по отношение на експлоатационния живот на матрака. Например, тъй като използването на меки матраци при хора с наднормено тегло не покрива напълно телесното им тегло, матракът, изложен на прекомерно натоварване, скоро се влошава като форма и губи своята използваемост.

Ако направим приблизително предложение; За слаби и средно тежки хора ще е подходящо да използват всички наши по-меки и средно твърди матраци. Като пример можем да препоръчаме матрак Relax.

Можем също да препоръчаме нашите твърди матраци, Platin и Altin, на хора с наднормено тегло. Матрак Albatros, който е един от новите ни продукти, е нашият матрак, който можем да препоръчаме на нашите клиенти с наднормено тегло и обичащи меките матраци със своята пружинна система с пакет от 2000 броя.

Матрак Albatros
Матрак Albatros

Матрак Albatros

816.00 лв.

Матрак Altin
Матрак Altin

Матрак Altin

729.00 лв.

Матрак Platin
Матрак Platin

Матрак Platin

770.00 лв.

Матрак Relax
Матрак Relax

Матрак Relax

637.00 лв.

2-Според медицинския здравен статус:

Правилният матрак помага да се защити естествената извивка на гръбнака на тялото и да се събуждате свежи и отпочинали, то неправилно избраният матрак оказва натиск върху мускулите, нервите и вените, причинявайки болки в кръста и гърба.

Предлагаме решение на проблема с Packet и Micro Packet Springs системи, разположени една върху друга и всяка действаща независимо една от друга, осигуряват уникална хармония с извивките на тялото. Медицинските легла ще помогнат за намаляване на болките, причинени от стави, мускули и ревматизъм.

Матраците Visco Medical и Visco Pocket, които са нашите матраци, са матраци, произведени от пяна с отворени клетки и интелигентна пяна и помагат за запазване на естествената извивка на гръбначния стълб. Благодарение на Visco пяната, използвана вътре, тя има способността да се регулира и ускорява кръвообращението, като същевременно осигурява пълна подкрепа на структурата на тялото.

3-Според личните навици:

Може да се потите обилно, да имате нужда от по-топъл сън или да се чувствате комфортно в твърди или меки легла, докато спите. Когато избирате матрак, тези фактори ще повлияят на избора ви. Пакетната пружина и двуядрената система в нашите матраци дават възможност за използване на две различни твърдости върху една повърхност.

Ако сте от тези, които казват, че се потят докато спят, най-подходящите легла за вас са тези с охлаждащ ефект. Трябва да изберете дишащи матраци.

Благодарение на специалните прежди, нашият матрак Climalatex помага да се охлади тялото, като абсорбира високата топлина в тялото по време на сън. Climalatex увеличава максимално качеството на съня, като предотвратява изпотяването и балансира влажността на тялото по време на сън и прави възможно здрав сън всяка вечер.

Ако обичате топлия сън, можете да използвате избора си за легла със 100% вълна. Тъй като вълната е естествен климатичен материал, тя поддържа топло през зимата и прохлада през лятото. Благодарение на въздушните канали във влакнестата структура на 100% естествения, чист вълнен слой в нашия матрак Woolmaster, матракът диша, а естественият климатичен ефект балансира телесната температура.

Мебели на фокус