Ъглов диван Felice

Модел:
Felice
Срок за доставка:
60 дни
Размери (Д x Ш x В):
260 x 170 x 100 cm
3,676.00 лв.

Със своите обемни седалка и облегалка, Felice е идеалният диван за моменти на релакс в хола. Ъглов диван Felice е модулна система с много възможности за обзавеждане на всеки хол. Облегалката за глава е регулируема и се предлага и с механизъм реклакс. Felice е един от най-продаваните дивани в колекцията. Предлага се като диван с три места, диван с две места и фотьойл или в ъглови версии с лежанка. Предлагат се много модули със седалки с размер от 60 до 90 cm.

Със своята ергономичност, мекота и комфорт, този специално направен за вашите нужди и очаквания луксозен диван, ще ви накара да почувствате какво е да имаш наистина удобство у дома. Разполагащ с електрическа система за промяна на нивото на облегалки, подлакътници и подпори за крака, ще можете да го нагласите според нуждите си само с едно натискане на бутона за управление. А функционалното разположение на местата му ще ви обгърне с нежност и чувство за спокойствие и ще ви потопи в атмосферата на домашния уют, докато се наслаждавате на отпускащо питие или приятен филм пред телевизора, срещу вас.

Луксозен дизайнерски диван, с произход от Италия, съвместяващ съвкупност от функционалност и комфорт, с крачета, които се издигат малко над нивото на настилката в дома ви и позволяват лесното почистване под него с моп или прахосмукачка, идеален за големи домакинства или спретнат, уютен дом, устойчив на детска игра или домашни любимци, лесен за почистване и преместване. И най-важното – правен специално по ваша заявка и нужди, според помещението или предпочитанията.

Имате възможност за избор на дамаска от десетките налични предложения в нашия шоурум и модули според размерите, които са оптимални за вашите нужди. Луксозна мека мебел с твърд характер, холов диван Felice е дизайнерски направен за да ви служи и радва.

Цената е в А категория. За избор на дамаска и оферта на избрана от вас модулна конфигурация ,моля свържете се с наш консултант.


Latest Reviews

Ради, здрасти! Много е красива спалнята. Благодарим!

Николета Анастасова (04/08/2023)

5/5

Много ни харесва и благодарим за помощта !

Борис Попов (12/05/2023)

5/5

Страхотен е дивана! Много се радвам. И за вторият апартамент ще си купя от вас.

Иванка Димитрова (13/04/2023)

5/5

Страхотно изглежда!

Иванка Димитрова (10/04/2023)

5/5

Статии от блога за мебели