Тапицирана спалня Vita Bernido с електрическа подматрачна рамка

Модел:
Vita-Bernido
Срок за доставка:
60 дни
Размери (Д x Ш x В):
0 x 0 x 0 cm
4,494.00 лв.

Тапицирана спалня Vita Bernido е с удобна тапицирана табла и електрическа подматрачна рамка.

Моделът се предлага в комплект като легло, механизъм и матрак. 

Подматрачната рамка, която има три различни опции за управление: жично, дистанционно и Bluetooth, може лесно да се регулира до желаното ниво от областта на главата, кръста, гърба и краката.

Електрическия механизъм спомага за елиминирането на напрежението, като запазва естествената извивка на гръбначния стълб.

Можете да нагласите леглото си според личните си нужди, благодарение на механизма, който може да се движи независимо един от друг. Подвижните части на главата, врата и гърба улесняват сядането в леглото, изправянето и по-лесното ставане от леглото. 

Моделът е от висок клас, вписващ се идеално във всякакви помещения, и може да бъде изработен в различни цветове и дамаски.

Матрак Bernino поддържа извивките на тялото с различна твърдост на пружините и предотвратява безпокойството на партньорите от въртящите се движения по време на сън.

5-зоновата покет пружинна система се адаптира към структурите на тялото на двойки, които спят в едно легло, независимо от теглото им, с пружини с различна твърдост, които работят независимо една от друга.

Осигурява повърхност с висок комфорт, като поддържа тялото в правилните точки с 60 DNS 3 cm мемори пяна върху горния слой.

Елиминира напрежението, като запазва естествената извивка на гръбначния стълб. Благодарение на материята си с цип, при желание може да се почисти на химическо чистене.

Антиалергичният, антибактериален копринен плат осигурява по-комфортен сън, като придава меко и хладно усещане при допир, благодарение на деликатните копринени влакна, които съдържа.

Нощните шкафчета и аксесоарите не са включени в цената на леглото! Обявената цена на спалнята е за механизъм с кабел. Допускат се несъответствия от действителните цветове на дамаските с тези от екрана на вашето устройство. Ако не сте си харесали цвят от посочените или искате повече снимки и характеристики на избраната дамаска, моля свържете се с наш консултант. Продуктите са добре опаковани и подходящи за самостоятелно сглобяване. За ваше улеснение предлагаме  услугите:  доставка, качване и монтаж.


Външни размери на основата: ШхДхВ                      

за матрак 160/200 - 174 х 217 х 36 см.

за матрак 180/200 - 194 х 217 х 36 см.


Външни размери на таблата: 

Широчина на таблата: + 4см от основата

Височина на таблата: 140см

Дебелина на таблата: 10см

Височина на крака 10см.


Latest Reviews

Ради, здрасти! Много е красива спалнята. Благодарим!

Николета Анастасова (04/08/2023)

5/5

Много ни харесва и благодарим за помощта !

Борис Попов (12/05/2023)

5/5

Страхотен е дивана! Много се радвам. И за вторият апартамент ще си купя от вас.

Иванка Димитрова (13/04/2023)

5/5

Страхотно изглежда!

Иванка Димитрова (10/04/2023)

5/5

Статии от блога за мебели