Ъглов диван Paris

Модел:
Paris
Срок за доставка:
35 дни
Размери (Д x Ш x В):
270 x 298 x 80 cm
3,958.00 лв.

Ъглов диван Paris съчетава полезното с приятното, като продукт, който ние се надяваме да използвате дълго време, както с комфорта и стабилността, които той предоставя, така и със своята издръжливост. Разликата между двата се крие в шевовете и леко заобления дизайн на възглавниците на седалката на модела Брюксел. По сходен начин на ъгловия диван Париж, ъгловият диван Брюксел е предназначен за широки пространства, тъй като представлява модулен продукт. Преимуществото на тези продукти е комфортът и стабилността на седалката във времето, както и възможността за конфигуриране в зависимост от съществуващото пространство.

Конструкцията на продукта е от масивна букова дървесина, плочи от дървесни частици и влакна. Комфортът е осигурен от възглавниците на седалките и облегалките от полиуретан, предвидени с еластичен ремък за допълнително удобство. Механизмът за разтягане е от метална конструкция, еластични букови ламели и матрак, от полиуретанова пяна или пружинен пакет от 12 cm.

Материали за покриване

Лукс Мебели Пловдив предлага на разположение на своите клиенти разнообразие на гамата от тапицерии: плат, естествена кожа или имитация на кожа. Производителят препоръчва като материал за цялостно покриване плат или плат за седалката и подглавниците и имитация на кожа за рамката.

Статии от блога за мебели