Ъглов диван Monte Carlo

Модел:
Monte Carlo
Срок за доставка:
35 дни
Размери (Д x Ш x В):
162 x 285 x 75 cm
2,204.00 лв.

Представете си, че сте седнали и Ви обгръща чувство на удоволствие, напрежението от сетивата Ви се отпуска, Вашите мечти са сбъднати. Ъглов диван Monte Carlo е повече от просто ъглов диван, това е материализираният комфорт. Впечатляващ, издържан продукт, но преди всичко, изключително комфортен, ъгловият диван Монте Карло е предназначен да бъде акцент на централно място в просторните помещения. Като модулен продукт, ъгловият диван Монте Карло се адаптира към Вашите нужди. Така, че ние Ви предизвикваме да го пробвате. Той сам със сигурност ще Ви убеди в това.

Характеристики

Устойчивостта на продукта се дължи на конструкцията от масивна букова дървесина, плочи от дървесни частици и влакна. Комфортът е осигурен от възглавниците на седалката и възглавниците на облегалката, разпределени на вътрешни отделения, с пълнеж от гъши пера. Механизмът за разтягане е от метална конструкция , еластични букови ламели и матрак от полиуретанова пяна или мрежов пакет от 12 cm.

Материали за покриване

Лукс Мебели Пловдив предлага на разположение на своите клиенти разнообразие на гамата от тапицерии: плат, естествена кожа или имитация на кожа. При поръчка на ъглов диван „Монте Карло” като материал за покриване за възглавниците на седалката и облегалката Ви препоръчваме плат. Изборът на материали за покриване е възможен с помощта на конфигуратора.

Статии от блога за мебели