Ъглов диван с лежанка Oxford

2,757.00 лв.

Модел:
Oxford
Срок за доставка:
35 дни
Продуктов код:
aglov-divan-s-lejanka-oxford
Размери (Д x Ш x В):
181 x 282 x 90 cm

Ъглов диван с лежанка Oxford предефинира комфорта и спокойствието със заповеден и същевременно елегантен тон. Поради своята модулност, Oxford може да бъде добър "приятел", както за големи семейства така и надежден партньор в създаването на спокойна атмосфера. Освен възможностите за конфигуриране в зависимост от пространството, предимство са и стабилната седалка и регулируемите облегалки за глава.

Структурата на продукта е от масивна и многослойна букова дървесина. Удобството е гарантирано от възглавниците на седалката и облегалката изработени от полиуретан HR (висока устойчивост), снабден с еластична лента за допълнителен комфорт. Механизмът за функция сън е с метална конструкция, а подглавниците са регулируеми в 6 стъпки.

Функция сън

Разширението е с метална конструкция и не е предназначено за ежедневно спане. Облегалки за глава са регулируеми в шест позиции.

Дамаски

Лукс Мебели предлага на своите клиенти широка гама от тапицерии: плат, кожа или имитация на кожа. Производителят препоръчва този модел да се тапицира с текстил.