Маси с повдигащ механизъм

Изборът е прекрасно нещо, дори когато търсите разтегателна трапезна маса или маса с пневматичен механизъм. Ето защо имаме разнообразни маси с повдигащ механизъм в различни облицовки, цветове и размери, от които да избирате. Наричани още растящи маси или трансформиращи се маси, този тип продукти ще допринесат значително за комфорта и функционалността на помещението.

През по-голямата част от времето, повдигащите се маси се използват като стандартни масички за кафе, но те крият уникалната възможност да се превърнат в пълноправни, разтегателни трапезни маси със завидни размери. Независимо дали използват пневматичен или хидравличен механизъм, трансформиращите се маси винаги се повдигат сами и могат да бъдат фиксирани в позиция по желание. Някои от моделите растящи маси могат едновременно с това и да се разтягат, допълнително увеличавайки площта им.

Повечето от повдигащите се маси са част от колекция за трапезария или всекидневна, с чиито цветове и материали са стилово съобразени. Независимо от размера на дома или помещението, растящите маси носят със себе си гъвкавост и функционалност, присъщи само на тях.