Комплект трапезна и холна маса Amalfi

Модел:
Amalfi
Срок за доставка:
60 дни
Размери (Д x Ш x В):
200 x 90 x 77 cm
5,200.00 лв.

Комплект трапезна и холна маса  Amalfi са с размер: 200х 90см. плот и височина 77см за трапезната и 120х60см. плот и височина 46см за холната. Плота е от Laminam Calacatta Michelangelo, а основата е изработена от метал. Повърхностите Laminam са направени от естествени суровини и носят красотата на природата у дома, предлагайки трайно качество и уникална елегантност. Повърхностите от Laminam са лесни за поддръжка. Просто ги избършете с влажна кърпа и неутрален почистващ препарат. Това прави керамичните повърхности Laminam практичен избор за мебели, изискващи безупречна хигиена, като кухненски маси. Laminam е устойчив на течни петна като кафе, вино, масло и химикали, като почистващи препарати или разтворители, които следователно могат да се използват за почистване. Тези характеристики гарантират, че керамичните повърхности Laminam запазват първоначалния си вид с течение на времето, дори след интензивна употреба.

Керамиката е печеливш иновативен материал , използван за направата на кухненски маси , тъй като може да се похвали с превъзходни технически характеристики в сравнение с други материали. Изборът на каменинов плот за маса има много предимства и много малко недостатъци . Изтънчен стил, устойчивост на износване, лесно почистване, устойчивост и издръжливост във времето са само част от предимствата при избора на керамичен кухненски плот Laminam.

ЕТО НЯКОИ ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО ДА ИЗБЕРЕТЕ ПЛОТОВЕ LAMINAM:

-Устойчивост на високи температури: Керамичните повърхности Laminam са проектирани да издържат на високи температури и термични удари, те могат да издържат на директната топлина на тенджери и тигани, без да се повредят или изкривят.

-Устойчивост на износване и надраскване: Плотове от  Laminam са изключително устойчиви на ежедневно износване и надраскване, като запазват първоначалния си вид във времето. Тяхната компактна и плътна повърхност предпазва от всякакви повреди, причинени от кухненските съдове, което ги прави подходящи за интензивна и продължителна употреба.

-Лесни за почистване и хигиенични: Плотове Laminam са непорести, което означава, че не абсорбират течности или петна. Вода и неутрален препарат са достатъчни за ежедневно почистване. Повърхността също така предотвратява разпространението на бактерии, мухъл и плесен, като гарантира, че кухнята е здрава и безопасна.

-Устойчивост на петна: Благодарение на непорестата си повърхност, плотове Laminam са устойчиви на петна от течности като кафе, вино, масла и киселини. Това ги прави подходящи за ежедневна употреба в кухнята, без да се притеснявате, че ще оставят трайни следи.

-Устойчивост: Процесът на производство на керамични повърхности Laminam използва най-съвременни технологии и естествени суровини, намалявайки въздействието върху околната среда. В допълнение, издръжливостта и възможността за рециклиране на керамичните повърхности Laminam в края на техния жизнен цикъл ги прави щадящ околната среда и еко-устойчив избор.

-Изтънчен стил: Керамичните повърхности Laminam се предлагат в широка гама от покрития и цветове, което позволява създаването на кухненски плотове с елегантен и съвременен вид. От класически кухненски плот с ефект на мрамор или естествен камък до по-модерни нюанси като цимент или метал , има практически безкрайни възможности за дизайн, от които да избирате. Това означава, че кухнята може да бъде персонализирана и адаптирана, за да отговаря на всеки архитектурен или интериорен стил.

-Устойчивост на химикали: Керамичните повърхности Laminam са устойчиви на химикали, включително и на най-агресивните почистващи препарати. Това означава, че повърхностите на кухненския плот не се увреждат при почистване и дезинфекция.


Latest Reviews

Ради, здрасти! Много е красива спалнята. Благодарим!

Николета Анастасова (04/08/2023)

5/5

Много ни харесва и благодарим за помощта !

Борис Попов (12/05/2023)

5/5

Страхотен е дивана! Много се радвам. И за вторият апартамент ще си купя от вас.

Иванка Димитрова (13/04/2023)

5/5

Страхотно изглежда!

Иванка Димитрова (10/04/2023)

5/5

Статии от блога за мебели