-20% за поръчки над 4500лв с промо код promo20

Диван Havana

2,653.00 лв.

Модел:
Havana
Срок за доставка:
35 дни
Продуктов код:
divan-havana
Размери (Д x Ш x В):
114 x 213 x 65 cm

Диван Havana е създаден, за да даде форма на жизнерадост и неконформизъм. Диванът Хавана ще ви завладее от пръв поглед, в същото време оставяйки на Вас да откриете и оцените неговите качества. Модерните линии, революционните материали и размахът на този диван, наред с неговия гениален дизайн, допринасят за уникалността на дивана Хавана - един продукт, който не престава да Ви изненадва със своя комфорт.

Конструкцията е от масивна букова дървесина, плочи от дървесни частици и влакна, седалка от полиуретан със средна плътност, предпазена от слой вателин, като възглавниците на облегалката са от изключително гъвкав полиуретан. За изключителен комфорт, към облегалката на дивана може да се прикачат един или повече подвижни подглавници.

Материали за покриване

Диванът Хавана се предлага на разположение в разнообразие от материали (плат, естествена кожа или имитация на кожа ) и цветове. Препоръката на производителя са платовете от колекция Инфинити, революционни платове, считани за технически материал, което означава много добра устойчивост на петна (течности, мазнини и т.н.)