Какво представлявя Aqua Clean дамаска? />

Това е революционна обработка на плата, която позволява тъканта да се почиства лесно, бързо и удобно само за няколко минути и само с малко вода и кърпа. Звучи добре, нали?

Искате да ядете пица на дивана си, искате да се сгушите до домашния любимец или просто да похапнете бира и чипс с приятели на новата си мебел? С Aqua Clean технологията това вече няма да е проблем. Няма да се притеснявате за мебелите си, а ще се насладите на комфорта и удобството им, без да е проблем с каква храна или дрехи сядате върху тях.

Но как точно работи Aquaclean дамаската?

Aquaclean Technology е усъвършенствана защитна обработка, приложена към тапицерията на вашия диван. Тази обработка обхваща всяко отделно влакно с невидим молекулярен слой, който предотвратява залепването на петна (течни или твърди) върху тъканта, като така улеснява отстраняването на петното, използвайки само вода.

Процесът на почистване е много прост и бърз. На първо място премахнете излишните остатъци от петна - от шоколад, домат, масло, мръсотия или каквото и да е друго.

След това просто нанесете малко вода върху петното, директно или върху влажна кърпа. Изчакайте няколко секунди, след това потупайте петното с кърпата и втрийте внимателно върху тъканта с кръгови движения. И това е! Петното изчезва като с магия, без никаква суматоха.

Мебели на фокус