Диван Betta

Модел:
Betta
Срок за доставка:
60 дни
Размери (Д x Ш x В):
152 x 94 x 91 cm
2,368.00 лв.

Диван Betta – луксът да се чувстваш удобно както в хола си, така и в света на сънищата. Холов диван Betta разполага с удобни овални подсилващи възглавнички, които го правят не само съвременен и приятно изглеждащ разтегателен диван, но придават ергономичност и комфорт. Предлага се като диван с три места, диван с две места и фотьойл.
Поставен в класа на луксозните мебели, този дизайнерски диван ще придаде стил на вашето жилище, усещане за мекота, уют, спокойствие и ще пасне идеално на интериора в дома ви. Произходът му е от Италия, а знаете, че там компромиси с качеството и стила не се допускат.
Материята, специално подбрана и многократно тествана от експерти в бранша, допринася за вашето качествено релаксиране, докато сте пред телевизора или просто обсъждате как е минал денят ви в приятна компания. Функцията „Сън“ при разтягане на дивана ви позволява да се възползвате от пълния му потенциал и да усетите мекотата и удобството на сгънатия под красивия корпус, матрак, който е здраво закрепен върху носещата конструкция и не причинява неудобство при сън или почивка.
Няма пропадане, огъване и изгубени завивки под матрака. Всичко е идеално и прецизно сглобено и пасва на извивките на тялото дори и при по-неспокоен сън. Лесен за сгъване и разгъване, с добре балансиран механизъм, с удобна дръжка и здраво стъпил на устойчивите, масивни дървени крака.
Може да се ползва като необикновен и луксозен холов диван, както и като комфортно легло за почивка, ежедневие, гости и сън. А функционалните му подлакътници може да са мястото за вашето четиво или любима напитка, докато гледате интересно предаване по телевизията или сърфирате в интернет от предпочитаното устройство.  Диван Betta - изборът да се чувстваш удобно.

Налични размери

  • Фотьойл 122 x 94 cm, в разгънато положение: 72 x 205 cm;
  • Двуместен диван 152 x 94 cm, в разгънато положение 152 x 205 cm;
  • Триместен диван 192 x 94 cm, в разгънато положение 192 x 205 cm;

Статии от блога за мебели